Zuhal Demir op bezoek in Edegem.

Op 12 maart 2017, over deze onderwerpen: In de pers
zu

Zuhal Demir op bezoek in Edegem.

Gedreven, enthousiast, begeesterend en gemotiveerd... zo belichtte de nieuwe staatssecretaris Zuhal Demir via een presentatie zowat alle aspecten van haar bevoegdheden. 
 

zu1
Na het welkomwoord van voorzitter Hugo van Bueren en de inleiding van minister Philippe Muyters was de volle zaal getuige van een op dreef zijnde staatssecretaris.

Armoedebestrijding door mensen aan het werk te helpen, te zorgen voor meer koopkracht en een intensievere begeleiding van leefloners. Gelijke kansen door o.m. betere bescherming van het ouderschap, de strijd tegen geweld op vrouwen, tegen genitale verminking en seksuele intimidatie op straat. Bijstaan en helpen van personen met een beperking o.m. via een inkomensvervangende tegemoetkoming, een tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden, enz...

Een activiteit die N-VA Edegem weer op haar palmares kan schrijven. Dank aan de vele helpende handen, de aangename sfeer en vooral aan de vele honderden aanwezigen die op deze zonnige zondagvoormiddag kwamen luisteren (... en kijken) naar een staatssecretaris die zowat iedereen kon bekoren! Getuige de vele selfies na afloop.

Bedankt Zuhal, we blijven je volgen!

 

Voor de foto's. KLIK HIER.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is