Lentepoets: parken proper

Op 16 april 2023, over deze onderwerpen: Straten en Pleinen

Lentepoets: parken proper

Datum: zondag 16 april 2023

Uur: 12.30 uur – 19 uur

Samen met onze jongerenafdeling organiseren we een grote lentepoetsactie in Edegem. Vlak voor het warme zomerseizoen zodat iedereen weer optimaal kan genieten van onze mooie stukjes groen om er in te wandelen, te spelen, te picknicken, … Kortom om in te genieten! Hierbij een oproep aan elke Edegemnaar om mee met ons de parken en perkjes in alle wijken op te ruimen. Wij voorzien allerlei opruimmateriaal van Mooimakers. Vertrekken doen we vanuit de vier wijken om allen te eindigen in De Schrans. We verzamelen om 12.30 uur op vier verschillende punten de vier wijken:

- Centrum – Parking Baron
- Buizegem – ’t Forum
- Elsdonk – Het Elzenhof
- Molenveld – Parking Kattenbroek

We willen met deze actie onze inwoners ervan bewust maken om de gemeente in de eerste plaats zelf mee proper te houden. Er is helaas zwerfvuil, ook in Edegem. Er is in Vlaanderen een record Hiervoor moet er een mentaliteitswijziging bij een deel van de burger gebeuren. Met deze lentepoets geven we alvast het goede voorbeeld. Samen houden we ons mooie Edegem proper!

Nadien zijn alle helpers uitgenodigd in De Schrans voor een aperitief en de barbecue à la Pedro. Voor de barbecue vragen we een bijdrage van €15 per persoon. Om een overzicht te krijgen van het aantal deelnemers, vragen wij vriendelijk om in te schrijven vóór zondag 2 april via de website: n-va.be/edegem


Planning

12.30 uur: Verzamelen op afpsreekplaats + uitdelen materiaal
13 uur: Start poetsactie
15.30 uur: Afronden poetsactie + vuilniszakken verzamelen
Volle vuilniszakken afleveren op locatie
16 uur: Aperitief bij De Schrans
17 uur: Aanvang barbecue
19 uur: Einde van de dag

Inschrijven doe je door hier te klikken.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is