Spaghettiavond t.v.v. Special Olympics Wereldspelen

Op 18 maart 2023

Spaghettiavond t.v.v. Special Olympics Wereldspelen

De Edegemse Celine Raemakers, tevens bestuurslid van onze afdeling en erg actief bij onze jongeren, is samen met Sofie Bruyninckx uit Mortsel als G-gymster geselecteerd voor de Special Olympics Wereldspelen van 2023 in Berlijn. Het is het grootste recreatieve evenement voor sporters met een verstandelijke beperking. Jong N-VA en N-VA Edegem organiseren samen een spaghettiavond om de gymnasten hun deelname aan de Wereldspelen te sponsoren.

Kom samen met ons genieten van een overheerlijke spaghetti bolognaise, met veel liefde bereid door Edegemnaren Dave & Nadja van eetcafé De Broodwinning. Voor de vegetariërs is er een veggie versievoorzien. De eetavond vindt plaats in taverne en ontmoetingscenter De Schrans aan de Molenveldlaan. We werken in twee shiften: 's middags van 12-15 uur en in de avond van 17-20 uur. Nadien kan je genieten van een lekker (en gratis) dessertje.

De volledige opbrengst van deze avond gaat naar Celine en Sofie zodat zij hun droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen voor G-gymmers in Berlijn kunnen waarmaken. Wij duimen alvast voor onze heldinnen opdat ze terugkeren met medaillewinst!

Inschrijven voor de eetavond gebeurt via deze link: http://bit.do/spaghettiavondSOWG of klik hier.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar edegem [at] n-va.be.

 

Wanneer?

Zaterdag 18 maart 2023

Eten van 12-15 uur of van 17-20 uur

Waar?

De Schrans, Molenveldlaan 4

2650 Edegem

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is